Jutta Saanila

Jutta Saanila on kielellisesti kouluttautunut valmentaja ja itsetuntemusohjaaja. Hän on tehnyt  muutaman viime vuoden aikana opintomatkaa lukihäiriöön ja muihin oppimisvaikeuksiin ja lukenut niihin liittyvää kirjallisuutta ja tutkimusta sekä kokeillut erilaisia tapoja vaikuttaa oppimiseen silloin, kun fysiologiset lähtökohdat aivoissa eivät ole täysin optimaaliset perinteiselle tavalle oppia.

Näissä tutkimuksissa on selvinnyt, että koululainen tarvitsisi paljon varhaisempaa ja tehokkaampaa tukea perheen tasolla, jotta oppimisvaikeudet saataisiin katkaistua heti alussa, ensimmäisellä luokalla.

Opintoja:

Suomessa sertifioitu enneagrammiohjaaja (ETNT, Enneagram Teacher in Narrative Tradition), joka on kouluttautunut BCC:ssä (Business Coaching Center) Coachiksi. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri ja venäjän kääntäjä.

Työelämää:

Hänellä on takanaan useita workshoppeja, kursseja, johtoryhmävalmennuksia, luentoja ja ryhmiä, joissa on lähestytty läsnäoloa, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.  Hän on valmentanut useita yksityishenkilöitä ylittämään haasteitaan ja löytämään uuden suunnan elämäänsä. Hän on pyörittänyt omaa yritystä ja toiminut muiden yritysten palveluksessa.

Harrastuksia:

Jutta on kirjoittanut kaksi kirjaa. Ensimmäinen Läsnäilo, itsetuntemus ja enneagrammi, joka opastaa lukijaa löytämään oman läsnäiloisen tiensä. Toinen huhtikuussa 2014 ilmestynyt kirja, Kehon viisaus, perehtyy kehotuntemukseen. Sen myötä lukija voi löytää oman kehollisen viisautensa, joka vie kohti antoisampaa elämää.

 

Jutan terveiset:
Paras hetki on nyt!